Uit in Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam: Markthal, kubuswoningen, oude haven

ROTTERDAM

Zowel de hippe ‘Rough Guide’ als The New York Times plaatsten in 2014 Rotterdam bij hun top-10 van steden die je absoluut zou moeten bezoeken. En niet voor niets, er is altijd wel iets bijzonders te zien en te beleven in Rotterdam! Zoals De Markthal, De Kunsthal, Van Nellefabriek (UNESCO Werelderfgoed), Kubuswoningen, Katendrecht, De Rotterdam, Kaapse Brouwers, Stationshal, Cruiseterminal en Hotel New York, Oude Haven en Delfshaven.. nou ja, teveel om op te noemen!

Via deze website’s kun je naar eigen smaak je bezoek aan Rotterdam vorm geven:

– Op deze officiĆ«le VVV Rotterdam website vind je tips en actuele toeristische informatie. Ontdek hier hoe Rotterdam blijft verrassen met nieuwe architectuur, festival & evenementen, attracties en gedurfde kunst & cultuur. Daarnaast vind je hier de leukste uitgaanstips, restaurants, hotels en winkels in Rotterdam.

Uitagenda Rotterdam is de culturele uitgaansagenda van Rotterdam met actuele programmaoverzichten van theaters, concertpodia, musea en festivals. Op zoek naar een leuk cultureel uitje in Rotterdam? In de agenda zoek je gemakkelijk op periode, locatie en genre.

– Uit in Rotterdam? Rotterdam Festivals is DE agenda van alle evenementen en festivals in de stad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *